Adini Feriha Koydum
+7
Pilence
zoki
dina1
Vera 2x
Carna
Gaby*
*venus*
11 posters
Strana 12 od 17
Strana 12 od 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Adini Feriha Koydum
bosanka ::KONO JA ZNAM DA SI TI MEHU POZELILA PA DA TI SLIKU POSALJEM
yok be kono stat je !
slobodno ga ostavi sebi .........imam ja svoga KIvanc
*venus*- Broj poruka : 167
Datum upisa : 28.02.2013
Vera 2x ::Carna ::Vera 2x ::dina1 ::Carna ::Gaby* ::CARNAAAA...BAS SI ME OBRADOVALA....JUPIIIIIII....
LJUBIM TE
I ja sam se obradovala kada sam videla tebe.
GABY DUSO PA TEBE NEMA DE NEMA DE GOD UDEM TI TU
CARNA DUSICE SAMO DATE LJUBNEM
Dina duso , probam da citiram vise postova , tebi cmok
Kad stigneš napiši kako citiraš više postova,probala sam ali nisam uspela.
Pa kako nisi uspela ... uspela si , sve sto je napisano ranije , ostalo je i dodat je tvoj komentar , Evo taj isti post ja citiram i vidis koliko u njemu ima poruka . Kod tabanka to nije moglo ... on je prikazivao samo poslednji , kod njega bi u ovom slucaju citirajuci ovaj post imala samo tvoj komentar a ne i one prethodne .
A ako si mislila da dva ili vise postova , koji nisu povezani citiramo u jedan ... to sam vidjala na Hr.forumu ... to ne znam ... al navezbacemo mi , ne sekiram se ja za tebe ... znam da ces i to otkriti . Ako slucajno ukapiram javljam obavezno ..
Pošto si otišla na spavanjac,želim ti laku noć.Što se tiče citiranja više postova nisam mislila na ovo prvo nego na ovo drugo,kako nepovezane postove da povežemo u jedan.Videću i ja još malo da pročačkam i ako otkrijem pišem.
Carna- Broj poruka : 35
Datum upisa : 01.03.2013
TO SAM TI POSLALA SAMO REZERVU DOK MAKI NE DODJE*venus* ::bosanka ::KONO JA ZNAM DA SI TI MEHU POZELILA PA DA TI SLIKU POSALJEM
yok be kono stat je !
bosanka- Broj poruka : 92
dince moje ........nemoj da mi se nerviras oko foruma ......baby treba mir
[i]cure moje ja vas pozdravljam .....laku vam noc zelim ......
idem obaveze zovu ...........
*venus* ::bosanka ::KONO JA ZNAM DA SI TI MEHU POZELILA PA DA TI SLIKU POSALJEM
yok be kono stat je !
Lele,gde vam on pade na pamet kao majmunče je, ne skida se sa twittera.Tako sam saznala da je prošle nedelje bio u Hrvatskoj i Bosni ali ne znam da li je zbog filma koji snima ili je nešto drugo u pitanju.
CURE GDJE NAM JE CICI MORAM JOJ OVU SLIKU POSLATI
HAHHAHAHHA MA ISAO ON TRAZIT VENUS PO BOSNI HAHHAHAHAHAHHACarna ::*venus* ::bosanka ::KONO JA ZNAM DA SI TI MEHU POZELILA PA DA TI SLIKU POSALJEM
yok be kono stat je !
Lele,gde vam on pade na pamet kao majmunče je, ne skida se sa twittera.Tako sam saznala da je prošle nedelje bio u Hrvatskoj i Bosni ali ne znam da li je zbog filma koji snima ili je nešto drugo u pitanju.
bosanka ::HAHHAHAHHA MA ISAO ON TRAZIT VENUS PO BOSNI HAHHAHAHAHAHHACarna ::*venus* ::bosanka ::KONO JA ZNAM DA SI TI MEHU POZELILA PA DA TI SLIKU POSALJEM
yok be kono stat je !
bila sam se odjavila ali vrati se kono kono ..........kako isao meene traziti u bosni pa nisam ja tamo ......ccc
ako me zeli naci neka dodje u CA.
KONOOOOO samo da ti kazem Kivanc je u L.A trenutno ....... meni tako blizu
Za Bosanku
bosanka ::KAKO JE BIO LIJEP PRVI DIO
U pravu si,početak je bio vrhunski a kraj je za neverovati.Veruj da me sada nešto štrecne kada vidim da postavljaju slike za Caginu novu seriju sa onom kozom.Odmah mi se plače,ja sam se toliko razočarala u kraj AFK a sada isto doživljavam a ova nova serija još nije ni krenula da se snima.
*venus* ::dince moje ........nemoj da mi se nerviras oko foruma ......baby treba mir
Lutko moja ma ja samo malo sebe iznerviram
Al bebicu nikako hehhehh
dina1- Broj poruka : 32
*venus* ::[i]cure moje ja vas pozdravljam .....laku vam noc zelim ......
Ljepotice moje idem ija ponoc davno prosla
Jos malo pace I zora kreve me vuce sebi
Vama zalim lijepo druzenje
LAKU NOC
LAKU NOC
dina1- Broj poruka : 32
Za Pilence
.Pilence,juče sam zaboravila da ti se zahvalim što si nam poslala link od foruma
Carna ::bosanka ::KAKO JE BIO LIJEP PRVI DIO
U pravu si,početak je bio vrhunski a kraj je za neverovati.Veruj da me sada nešto štrecne kada vidim da postavljaju slike za Caginu novu seriju sa onom kozom.Odmah mi se plače,ja sam se toliko razočarala u kraj AFK a sada isto doživljavam a ova nova serija još nije ni krenula da se snima.
Bas sam citala tvoj post na tabanu o tome.....mogu ti reci i meni se ona ne svidja i unapred znam da je necu gledati..... Cage mi je zao ali jos sam pod utiskom AFK i ne vjerujem da bih bila realna ni prema njemu gledajuci novu seriju...a nju ne mogu smisliti
hajde mila laku noc i odmarajdina1 ::Ljepotice moje idem ija ponoc davno prosla
LAKU NOC
hahhahahah tebi blizu pa sta ja onda da reknem ako me ne bude ovih dana samo da znas gdje sam*venus* ::KONOOOOO samo da ti kazem Kivanc je u L.A trenutno ....... meni tako blizu
bosanka ::Carna ::bosanka ::KAKO JE BIO LIJEP PRVI DIO
Bas sam citala tvoj post na tabanu o tome.....mogu ti reci i meni se ona ne svidja i unapred znam da je necu gledati..... Cage mi je zao ali jos sam pod utiskom AFK i ne vjerujem da bih bila realna ni prema njemu gledajuci novu seriju...a nju ne mogu smisliti
Poželela sam laku noć pa sam videla tvoj post,meni je isto žao Cage ali ja ne mogu da ga gledam sa najgorom mogućom glumicom a mislila sam da od Gizem nema gore kad oni me demantovaše.Mnogo mi je žao ali ne mogu sebe da mučim bez obzira koliko mi je Caga drag.
hahhahha da se ne zamaram ja to ponesem
Carna ::Drugarice baš je kasno i ja vas pozdravljam.
konoooooooooo treniras li mila
Strana 12 od 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Strana 12 od 17
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu